Yli kuukausi mennyt kun edellisen kerran kirjoitin tänne jotain, mutta nyt on onneksi hetki aikaa päivittää tietoja. Uudessa perheessä menee edelleen hyvin ja viihdyn täällä. Itseasiassa oli kiva tulla takaisin joululoman jälkeen ja jatkaa selviytymistä "sadekauden" alkaessa. Nyt on satanut joka päivä niin paljon, että on jo ihan litimärkä kun astuu kaks askelta ulko-ovelta. Onneks bussipysäkki on ihan lähellä ja lähikauppa kadun toisella puolella, niin ei tarvi kauaa olla ulkona. Oon muuten jopa kerran käynyt Nolan´sin kaupassa ostamassa kuivattuja baananeja, kun tulin tammikuun 2.päivä Tampereelta!! Muuten Maire ja Gerry hoitaa kaupassa käynnit ja mä vaan lisään listaan toiveita jos niitä on.. Nyt alkoi muutenkin terveellinen elämä ja viikonlopun sipsipussit jää ostamatta, siiderit juomatta ja kuntoilu senkun lisääntyy!

Joululomasta on hyvä siirtyä seuraavaan lomaan, joka on helmikuun lopulla. Maire ja Gerry on kolme viikkoa vapaalla ja mä saan tehdä mitä haluan kahtena viimeisenä viikkona. Niinpä sit varattiin lennot taas Tampereelle ja viikon verran vietän aikaa luistellen (toivottavasti) ja ihastellen talvimaisemaa (sitäkin teen toivottavasti)!!! Täällä on muutamana yönä lämpötila laskenut vähän nollan alapuolelle, mutta muuten on tuttu ja turvallinen +6 astetta varmaan läpi talven. Se tuntuu kyllä paljon kylmemmältä kun käy raaka merituuli ja korvat jäätyy jos ei pidä pipoa päässä. Sehän siis on aina päässä, kun kerta sain synttärilahjaksi uuden, ihanan, itsekudotun, valkoisen, villakangastakkiin sopivan pipon... Joku tonttu oli sen varmaan tehnyt etukäteen ja antoi jo ennen joulua.. =)

Mitään mullistavaa ei ole tapahtunut, paitsi että alan opiskella iirin kieltä, kun kerta Irlannissa oleskelen. Pitäähän sitä vähän päteä ja osata sanoa jotain hassulla haltijakielellä!!! Maire on ammatiltaan opettaja ja voi auttaa tiukan tilanteen tullen, joita varmasti tulee eteen useasti. Selailin eilen illalla oppikirjaa ja näytti ihan heprealta, mutta eiköhän se tästä. Kuukauden päästä pääsette tenttaamaan mun taitoja (paitsi et kukaan ei ymmärrä mitä mä puhun niin voin keksiä itse sanoja) hah hah

Niin ja voin sit lastenlaulujakin laulaa jos siltä tuntuu!! Joka tiistai äiti-lapsi kerhossa lauletaan lastenlauluja ja sit vielä kotona välillä kuunnellaan cd:ltä samat kappaleet uudestaan ja soitetaan pianolla Roisinin kanssa. Nyt alkaa aika hyvin oleen kaikki sanat hallussa ja havahdun joskus kun hyräilen itsekseni esim. bussissa Baa baa black sheepiä.. Toivottavasti en koskaan oo kovaan hyräillyt, ettei muut matkustajat oo kuullut ja nauranut selän takana!!!