Kerrankin sain olla Dublinissa koko viikonlopun. Lähdin perjantaina iltapäivällä ja mentiin Elinan kanssa Johannalle. Kolmistaan mentiin käymään Doyle´sissa, missä oli Johannan työkavereita kans. Sit käytiin vielä Porterhousessa kun kuulin, että siellä on CS:n porukkaa. Ei siellä kyl ollut kun vaan muutama tuttu, loput oli ihan outoja ihmisiä, joita en oo nähnyt aikasemmin. Ei me viihdytty siellä kauaa ja mentiin sit kebab-paikan kautta Johannalle.

Lauantaina lähdettiin ruuhkan keskelle etsimään jotain Halloween asusteita, mutta joka kaupassa oli kauhea tungos ja yhteen kauppaan ei edes päästetty sisään, kun oli niin täynnä ja sinne olisi pitänyt jonottaa.. Ei tällaista koskaan oo Suomessa näkynyt ja mekin päädyttiin sit vaan ostamaan hämähäkkikorvikset, hämähäkkihuiska tai mikä se nyt sitten oikealta nimeltä onkaan… Ei haluttu laittaa 50 euroa johonkin asuun ihan vaan yhden päivän takia.

Shoppailun jälkeen lähettiin Elinalle valmistautumaan iltaa varten. Tiedossa oli taas Couch Surfingin porukalla Halloween-bileet!!! Kolme tuntia siihen menikin sit aikaa kun saatiin hiukset ja meikit valmiiksi. Sain viimeinkin tehtyä itselleni irokeesin: ensin vähän kreppasin sitä, pinneillä sivut kiinni ja eikun tupeeraamaan kunnolla ja lakkaa päälle puoli pullollista!! Mä ostin itselleni myös tekoripset ja ne oli aika jänskät. Käyttöohjeet oli myös suomeksi paketin kyljessä ja ripsien poistosta luki seuraavasti: Irroittaminen ei tee kipeää!!! Vähän rupesi jo jännittämään, että mitä jos kuitenkin lähtee koko luomi ja omat ripset irti samalla kun poistan "tekarit". Näin ei onneks käynyt ja sain ne yöllä otettua irti ilman huutoa ja kiljumista.

Sitten itse bileisiin. Ne pidettiin The Blue Goosessa, jossa oli edellisetkin bileet. Tosi harva oli pukeutunut teeman mukaisesti, mutta helmiäkin löytyi seasta. Oli nunna, munkki, hoitaja, teinimutanttikilpikonnia ja totta kai Spiderwomanit eli minä ja Elina!!!

Löytyi sieltä ihmismassan joukosta myös puoli tusinaa suomalaisia poikia. Lari on CS:n jäsen ja muut oli luultavasti kaikki sen kavereita ja vaihdettiin niiden kanssa pari sanaa. Oon aina ollut ainoa suomalainen jäsen porukassa, mut en enää.. Lari asuu kyllä Corkissa eikä aina pääse paikalle eli saan ehkä pitää paikkani ainoana suomalaisena. Mitä nyt Elina on mun mukana joka kerta, mutta ei kuulu kuitenkaan klubiin…

Kuten bileiden henkeen kuuluu, niin saatiin taas alennuksia juomista ja ilmasta ruokaakin olis ollut tarjolla. Me vaan missattiin se Elinan kanssa kun oltiin ulkona tuulettumassa. Pieni baari ja paljon ihmisiä niin tulee kuuma jo kun vaan seisoo paikallaan. Sit kun mentiin takaisin sisälle, niin huomattiin tyhjiä lautasia ja koreja missä oli jäljellä vaan kanan luita.. Siinä sekin ilmainen ruoka sitten meni ohi suun. =(

1023201.jpg

"Spiderwomen: Elina ja minä"

1023203.jpg

"Teinimutanttikilpikonnat Rafael ja Anthony sekä Anna"

1023206.jpg

"Elina, Lari ja minä"

1023207.jpg

"Meidän ihana Lukas (joka muuttaa valitettavasti keskiviikkona Dublinista) ja minä"

1023209.jpg

 "Tehotytöt: Elina, minä ja Anna"

1023290.jpg

"Tässä onkin sitten Audrey Hepburn nuorena" =)


Matkalla bussipysäkille alkoi ihan yhtäkkiä sataa aivan kaatamalla. Ihan kuin elokuvissa, ei minkäänlaista varoitusta tai muutamaa pisaraa, kerralla sit vaan kunnolla. Onneks oli sateenvarjo ja se auttoi vähän, mut aukealla tuuli niin kovaa, ettei varjosta ollut mitään apua. Pysäkille oli ehkä noin kilometrin matka ja siinä ehti villakangastakki hieman kostua ja kampaus mennä pilalle..

 

Sunnuntaina kurja sää jatkui ja oli oikea kunnon syysmyrsky. Elinan ullakkohuoneessa kuunneltiin kun sade hakkasi kattoon ja katseltiin kun tuuli riepotti puita. Mun onneksi kelloja siirrettiin taaksepäin eikä ollutkaan kiire lähteä kotiin. Ei meille kukaan ollut sanonut et se tapahtuu nyt ja ihmeteltiin kun alakerrassa kellot on tunnin myöhässä. Netti vaan äkkiä päälle ja tarkistaan asia. Tuli taas vähän blondi olo!!!

Nyt onkin sitten kipee olo. Olin jo ennen viikonloppua hieman nuhainen, mut nyt on todella huono olo. Charlie on kuumeessa, Philippa yskii ja niistää, Ciara yskii yöllä ym… Ollaan sit kaikki saatu tartunta jostakin. Keskiviikkona pitäis lähteä lasten kanssa Trick or treat- kierrokselle ja torstaina sit koko perheen kanssa Donegaliin neljän päivän reissu. Saa nyt nähdä et mitä sen kanssa tehdään, jos kaikki tai edes yks on kipee niin ei oo mitään järkeä lähteä ajaan neljäksi tunniksi toiselle puolelle maata ja sit vaan istua hotellihuoneessa tekemättä mitään…

Eiköhän tässä taas ollut ihan tarpeeksi tekstiä, kun piti vaan muutama rivi kirjoittaa!! Jotenkin lipsuu vähän mun kirjoitus ja alkaa muistuttaa romaania… Viikon päästä sit kirjoitan reissusta, jos vaan päästään sinne…