Yli kaksi viikkoa uudessa perheessä ja hyvältä tuntuu! Nää on ihan mahtavia kaikki ja varmastikin oon täällä ens kesään asti, ainakin. Otin lapsista yks päivä kuvia ja Ciara innostui sit kans räpsiin photoja, todella hyviäkin vielä.
Päivät on mennyt aika leppoisasti, aamulla herätys noin 7.40, auttaminen Charlien pukemisessa ja välillä vaippojen vaihdossa. Sitten pitää hoputtaa tyttöjä harjaan hiuksensa ja muutenkin yleisesti katsoa et kaikilla kolmella koululaisella on puhtaat koulupuvut päällä, paita housujen sisässä, hampaat harjattu ja kaikki koulukirjat mukana. Noin 8.30 Billy lähtee heittään lapset kouluun ja maanantaisin ja perjantaisin Charlie on 12.30 asti kerhossa eli niinä päivinä on melkein neljä tuntia aamusta vapaata ja voi mennä vaikka rauhassa ottamaan suihkun! Muina päivinä sitten oonkin Charlien kanssa kotona ja yritän keksiä sille jotain tekemistä, ettei se juokse yläkertaan, kun Billy työskentelee siellä ja sitä ei saa häiritä. Joskus on kyllä kamalaa kuunnella kun toinen huutaa isää oven takana ja eihän Billykään voi sitä kuunnella ja päästään Charlien sisälle siihen asti kunnes se alkaa mesota ja häiritä työskentelyä.
Paras hetki päivässä Charlielle on kävelyretki tien päähän. Sinne on noin kilometrin matka ja siihen yleensä menee yli tunti aikaa kun pitää pysähtyä katsomaan hevosia ja lampaita, heittään kiviä ojaan ja syömään marjoja. Ihan nautittava hetki se onkin, mutta viime päivinä ilma on kylmennyt todella paljon ja tuulen pitävän takin alla on ollut kaksi pitkähihaista ja huivi tiukasti kaulassa ja siltikin oon jäätynyt matkalla. Vauhti ei ole mikään päätä huumaavin ja kylmä ilma pääsee luikertelemaan luihin ja ytimiin kavalasti.
Tänään kävin ostamassa uuden soft fleece pyjaman, eli öisin pitäisi pärjätä, kun lämmityshän on kallista ja vaan iltaisin pidetään pari tuntia lämpöä päällä, mut aamulla on sit kivan viileetä kömpiä peiron alta ja siinä kohtaa on fleece tarpeen.
Billy on joskus työskennellyt mm. U2:n tilintarkastajana ja esim. Sinead O Connor on ollut niiden kihlajaisjuhlissa, eli se tuntee aika paljon isoja staroja. Harmi vaan ettei se enää tee niitä hommia, olis kiva päästä joskus jonkun bändin keikalle VIP-vieraana!! Oon kuullut täällä montaa sellasta bändiä mitä en oo tiennyt edes olevankaan, kuten The Frames ja sit ihana Paddy Casey! Se on täällä todella kova nimi ja keikallekin on liput 33.60€ eli jää se sit näkemättä...
Niin ja High School Musical on täällä ehdottomasti ykkönen!!! Koko Dublin hehkuttaa sitä, eikä vaan lapset, ja mun oli kans pakko katsoa viime perjantaina kakkososa telkkarista vaikka en ensimmäistäkään oo nähnyt ja oli todellinen pettymys.. En siltä mitään kyllä odottanutkaan, mut se oli silti ihan riman alitus.. Lauluja on katseltu you tubesta sen jälkeen ahkerasti et alkaa jo tarttua muhunkin ne biisit ja hyräilen niitä väälillä.. IIIK

Mitään muuta mullistavaa ei varmaan oo tapahtunutkaan ja ens viikolla kuulette lisää kun tuun käymään!!

"Charlie!
 942059.jpg

"Ciara"
942066.jpg

"Aoife ja Danny" (ja Danny ei oikeesti katso kieroon, kuva vaan väristää sen silmiä jotenkin, eli siis vuodatuksen syytä)
942060.jpg