751862.jpg
No niin, nyt alkaa ahkera kirjoittaminen elämästä Dublinissa... Viikon päästä sitten olenkin jo siellä ja yritän suunnistaa oikeaan paikkaan eli tilapäiseen KOTIIN!!

Tänään kävin Tampere-Pirkkalan Lentoasemalla tapaamassa perhettä, johon olen muuttamassa ja laitoin heidän mukaansa jo joitakin tavaroita kun Ryanairin lennoille ei saa ottaa kuin sen vaivaisen 15kiloa. Kuten ehkä tiedättekin niin Irlannissa sataa aina ja kumisaappaat on erittäin käytännölliset, joten ostin pinkit Hai-saappaat ettei jalat kastu kun touhutaan lasten kanssa ulkona.. Kuulin sellaisen uutisen, että paikalliset kulkee normaalisti verkkarit ja huppari päällä eli sovin hyvin kuvaan öljykangastakin ja kumppareiden kanssa! :-) Mitään muotitietoisia hienostoihmisiä siellä näkyy harvoin.. Sopii mulle hyvin kun korkkareiden ja minihameen sijaan pistän jalkaani ennemmin monta vuotta palvelleet tennarit ja farkut..
Nyt vaan pakkailemaan lisää ja miettimään että mitä Suomiruokaa pitää ottaa hapankorppujen, salmiakin ja purkan lisäksi. Elina (siis perheen äiti) sanoi että ne vie "kunnon" juustoa, koska Irlannissa näkee juustotiskillä vain sanan cheddar, cheddar, cheddar ja vielä kerran cheddar... On se rankkaa! ;)
Onneksi sieltä saa kuitenkin Guinnessia eikä mitään suomalaisia litkuoluita.. Se on pääasia!