Mennyt hetki, kun oon viimeks kirjoittanut, mutta nyt onkin sitten sitäkin enemmän kerrottavaa ja tilitettävää.

Aloitetaan vaikka tanssitunneista. Maanantaina oli ensimmäinen oikea tunti ja se meni loistavasti. Mary Beth kysyi et oonko ajatellut lähteä kilpaileen ja kirjoitti mun nimen listan jatkoksi. Mary Beth lupasi lähettää sähköpostilla tietoja Euroopan kisoista ja alkaa sit treenaan mua kun löydetään sellanen kisa mihin voisin lähteä. =) Jippii!!
Meillä on tunnit Cobblestone Barin takaosassa ja tunnelma oli aika kotoisa. Kaljahanat baaritiskillä, himmeä valaistus ja vanha puulattia narisee jalkojen alla. Mut mahtavaa oli kuitenkin!! Nyt vaan täytyy päästä kopistelemaan kengillä oikein kunnolla ja varmaan ostaan sit vielä toiset ennen kun kotiudun täältä taas Suomeen.

Mistä päästäänkin sitten sopivasti päivän kuumimpaan puheenaiheeseen. Oon päättänyt vaihtaa perhettä, koska en kestä enää olla täällä kauaa. Joacim potkii ja lyö, Debora osaa muuten vaan olla todella hankala ja parkuminen alkaa heti aamusta kun ne herää. Ensimmäisenä ne alkaa huutaa äiti ja sit jos kukaan ei vastaa, niin ne alkaa ulvoa oikein kunnolla. Eilen lenteli tavaroita ympäri kämppää, Joacim heitti kiviä naapurin Julianin ja sen äidin päälle. Sitten ne on alkanut vielä käyttää todella pahaa kieltä, mitä ei tuon ikäiset suusta haluaisi kuulla. Paskapää on todella yleinen, v-sanaa oon kans kuullut nyt aika usein ja ties mitä muuta.. Ei kyllä mikään ihme kun vanhemmat huutaa niille että, turpa kiinni, voi saatana teidän kanssa ym...
Lähetin eilen aupairworld.comin kautta muutaman hakemuksen irkkuperheisiin ja sanin heti kahdelta perheeltä vastauksen. Toisessa perheessä ei olisi töitä kuin neljä-viis tuntia päivässä + yks ilta babysittingiä viikossa, eikä välttämättä sitäkään. Niillä on kolme lasta, kaksi koulussa ja yksi kotona ja tämän Hughin kanssa olisin siis kaksin sen muutaman tunnin päivässä. Muuten sitten olisi vapaata. Ne asuu Blackrockissa eli Dartilla pääsee noin 20 minuutissa keskustaan.
Toinen perhe asuu Swordissa, mikä taas on sit vähän kauempana keskustasta, mutta tässä tilanteessa sekin kävis mulle paremmin kuin hyvin. Ens viikon aikana varmaan saan jo sit tietää mun kohtalon ja sit pitää kertoo nykyiselle perheelle että aion lähteä varmaankin tän kuun loppuun mennessä..

Tänään sit taas meen Couch Surfingin porukalla baariin, meille soittaa yks norjalainen mies omaa musiikkiaan ja sit on ilamsta ruokaa + fosters ja amstel 3.50/pint + muut juomat -10%. Enpä taida kyllä mitään ottaa kun oon ollut koko viikon kipee. Odotin sunnuntaina bussia keskustassa yli tunnin, melkein puolitoista tuntia, kun taas oli jäänyt kaks vuoroo 38:lta ajamatta. Tosi kivaa kun kuskit vaan päättää ettei jaksa ajaa enää seuraavaa vuoroo ja täällä suosituin teksti bussin edessä onkin Out of Service.. Vilustuin sit siinä odotellessa ja kurkku oli kipee maanantaiaamuna. Nyt oon sit yskinyt viisi päivää eikä loppua näy..

Lisään muuten lähipäivinä muutaman kuvan Skotlannin reissusta tekstin perään, niin käykää katsomassa niitäkin kun ehditte..