En viitsi laittaa kuvia Skotlanti reissun tekstin perään kun ei kukaan teistä kuitenkaan jaksa selata sivun loppuun asti, joten laitan niitä nyt sit ison kasan uuden otsikon alle ja saatte ihastella niitä heti kun ootte lukenyt tämän tekstin!! Nämä kuvat mä sain Tanjalta, Juhan kuvat on vielä matkalla, eli lisään varmaan kohta sit sen ottamia kuvia...

Edinburgissa oli tällainen ihana katutaiteilija, joka heitti taikapölyä mun päälle ja sitten vielä halasi, et saatiin otettua hyvä kuva!

919702.jpg

Stirling, kiinalainen ravintola. Päästiin syömään vasta vähän ennen klo22 ja kaikki paikat oli sulkemassa, myös tämä rafla ja tehtiin diili, et saadaan syödä puffetista niin paljon kun jaksetaan ja maksettiin sit vähemmän kuin normaalisti. Tarjoilija oli niin kiva et se otti meistä kuvan!!
919708.jpg

Kyllä, se on itse Loch Nessin hirviö ja minä!!! Tosi aidon näkönen..
919709.jpg

Stirling: William Wallace Monument ja kaksi tosi kuvauksellista turistia!! Tuonne oli aika hurja kiivetä kun oli todella kapeat kierreportaat ja jos joku tuli vastaan niin piti mennä takaisin edelliseen kerrokseen ja päästää toiset ohi. Muutenkin toi oli tosi korkee ja vaikka mulla ei mitään korkean paikan kammoa olekaan niin vähän tuntui vatsassa, kun katsoi alas pienistä ikkunoista samalla kun yritti päästä ylöspäin.
919714.jpg

En muista järven nimeä, mutta oli jossain Carrbridgen ja Stirlingin välissä.Takana oli pato ja siellä ei saanut uida, vaikka Tanja olisi kovasti halunnut. Mä en olis kyllä noin kylmällä säällä edes kuvitellutkaan uimista kun ei olis pässyt lämmittelemään minnekään.
919719.jpg

Ja tottakai Juha halus et siitä otetaan kuva kun se roikkuu kaiteella. (Siellä oli onneksi kiviä alla, ettei voinut tippua veteen)
919734.jpg

Erittäin hyvä kuva Loch Lomondista ja musta!! Tuonne pitää kyllä päästä uudestaan paremmalla säällä.
919743.jpg